Prenatale begeleiding

Voor prenatale begeleiding betaal je 40€ per uur.

Ik bezorg je een factuur dat je kan indienen bij je ziekenfonds zodat je dit (gedeeltelijk) terug betaald kan krijgen.

Doula Mechelen, Doula Zemst, Prenatale begeleiding Mechelen, Prenatale begeleiding Zemst, Vlaamse federatie van doula's, Samen onderweg naar een fijne geboorte

Doula traject

Op dit moment ben ik nog in opleiding, nog 1 opleidingsweekend te gaan. Ik werk volop aan mijn stages en kijk uit naar alle toekomstige begeleidingen die ik nog zal mogen doen.

Om gecertificeerd doula te worden, dien ik 3 volledige trajecten af te leggen, dus ook 3 bevallingen bij te wonen. Ik ben alvast 1 koppel enorm dankbaar dat ze mij hun vertrouwen hebben gegeven en ik de bevalling van hun prachtige dochter mocht bijwonen. 1 bevalling heb ik helaas gemist toen ik met griep in bed lag (helaas, dat kan ook gebeuren).
2 bevallingen staan deze zomer op de agenda. Leuke, spannende tijden dus!

Ben je op zoek naar een doula om je bij te staan, stuur me gerust een berichtje, dan plannen we binnenkort een kennismakingsgesprek!

Stuitconsult

Een stuitconsult komt op 65€.
Ik blijf nadien bereikbaar voor eventuele vragen.

Terugbetaling mutualiteit

De meeste ziekenfondsen voorzien tegenwoordig een gedeeltelijke terugbetaling voor de diensten van een doula, zowel voor prenatale begeleiding als voor een doula bij je bevalling.
Lees goed de voorwaarden na op de website van jouw ziekenfonds, deze kunnen verschillen per ziekenfonds. Je kan tot 300€ terugbetaling krijgen per koppel als je samen bij hetzelfde ziekenfonds bent aangesloten.

Staat jouw ziekenfonds er niet bij? Laat het me even weten, ik zoek de voorwaarden voor je op.

 

 

Klik op bovenstaande afbeeldingen om rechtstreeks naar de juiste pagina te gaan.