HypnoBirthing - de verantwoordelijkheid nemen over jouw bevalling

HypnoBirthing is een manier van toeleven naar de geboorte van je kindje. Je leert vertrouwen op het natuurlijke proces en op je eigen barende lichaam, je leert hoe je in diepe, diepe ontspanning kan gaan en hoe je partner je in dit alles zo goed mogelijk kan ondersteunen.

Koppels/zwangeren die kiezen om een cursus HypnoBirthing te volgen, zijn koppels/zwangeren die de geboorte van hun kindje in eigen handen willen nemen.

Zij willen zich niet als een patiënt overleveren aan de zorgverlener maar zij willen, vertrouwend op het natuurlijke geboorteproces en stevig in hun schoenen, aan deze onvergetelijke gebeurtenis beginnen.

Zij gaan voor een zachte geboorte, zij gaan voor een fijne ervaring voor moeder, partner én baby. 
In deze cursus die 5 lessen omvat, word je samen klaargestoomd op een fijne geboorte ervaring.

Hypnobirthing Mechelen, Zemst, zwanger, zachte bevalling, zachte geboorte, Doula Mechelen

Docent in opleiding 

Mijn opleiding is afgerond en binnenkort start ik aan mijn stagecursus.
Ik hoop ergens half augustus de eerste groepscursus te kunnen organiseren. Ben je uitgerekend in oktober/november/december en heb je interesse in HypnoBirthing? Houd dan deze pagina zeker in de gaten voor updates!

PS: Aangezien er nog geen data vast staan, mag je gerust een mailtje sturen met jouw voorkeuren (dag vd week, 's ochtends, 's namiddags, 's avonds,... Als ik het weet, kan ik proberen er rekening mee houden ;-)

Interesse in HypnoBirthing?

Neem gerust contact op: evy.doula@gmail.com