Balancerende muziek ervaring

Muziekmassage, zenmassage, balansbehandeling, chakra-balans massage, unieke muziek ervaring, ontspannen met muziek, ontspannende muzieksessie,.... Het was moeilijk om een catchy naam te plakken op deze 'behandeling/ervaring'. Misschien komt dat nog met de tijd :-)
Voor nu blijft het de 'balancerende muziek ervaring'.

Tijdens deze 1u30 durende ervaring ga je genieten van specifieke muziek en daarbij horende aanrakingen/technieken die je lichaam in beweging brengen, tot rust brengen, activeren en kalmeren met als uiteindelijke doel om je na de behandeling meer verbonden met je lichaam en helemaal in balans te voelen.

Het hoofddoel van deze ervaring is het opnieuw in balans brengen van je chakra's. Aangezien niet iedereen bekend is met de chakra's, ga ik er hier niet dieper op ingaan. Chakra's in balans = lichaam en geest in balans, dat is de belangrijkste boodschap :-) 

massage mechelen, muziektherapie zemst, chakra's in balans, chakra healing, chakra massage, muziek massage, balans in lichaam, relaxatie londerzeel, relaxatie therapeut, relaxatie deskundige

Muziek als verrijking voor het brein

Wetenschappelijk onderzoek heeft al meermaals aangetoond dat muziek luisteren (of zelf muziek maken) een positieve invloed heeft op onze hersenen en ons lichaam. Zo brengt het ontspanning, kan het de bloeddruk verlagen en vermindert het stress. 
Muziek heeft bij vele mensen een positief effect op hun humeur en kan enorm bekrachtigend werken. 

In het filmpje hier toegevoegd legt Dr. Prof Erik Scherder heel fijn uit hoe muziek een verrijking is voor je brein en dit al vanaf heel jonge leeftijd.

Je lichaam terug in balans

Deze behandeling is een totaalervaring. Je komt als een ander mens van de tafel, opgeladen, verfrist, evenwichtiger en rustiger.

Ik kan moeilijk uitleggen wat ik precies doe, jij mag het komen beleven, voelen en er van genieten.

 

Wat kan ik wel zeggen?

- je bent veilig bij mij

- iedereen is welkom

- alles van jou mag er zijn

- deze ervaring kan geblokkeerde emoties losmaken, die er helemaal mogen zijn

- je houdt je kledij de hele tijd aan

- ik geef, jij ontvangt

 

ontsnappen, muziektherapie mechelen, zemst, hombeek, londerzeel, alternatieve ontspanning, met kledij, zonder olie, massage, relaxeren, relaxatie therapeut, chakra's in balans brengen, lichaam in balans, me-time, tijd voor jezelf, muziek als medicijn, aan

Voordelen

Je geraakt meer in balans, zowel lichamelijk als emotioneel. Spanningen in je lichaam laten los, denk aan spanningshoofdpijn of pijnlijke nek-/schouderspieren bijvoorbeeld. Je lichaam verzacht en komt tot rust.

Emoties die onderhuids vast zaten kunnen tijdens deze behandeling aan de oppervlakte komen en zich uiten. Deze mogen er dan ook helemaal zijn op dat moment.

Als je vaak piekert, kan je tijdens deze ervaring rust vinden in je hoofd. Je gaat meer zakken in je lichaam, je gegronder voelen en meer in verbinding staan met je lichaam.

Elk lichaam zal anders reageren op deze ervaring, het is aan jou om het te komen ontdekken en in volle overgave op mijn tafel te komen liggen :-)

Je bent zó welkom hier!

 

Verloop

We beginnen met een babbeltje, drankje en voetenbadje om even helemaal toe te komen.
Van zodra je er klaar voor bent, mag je plaats nemen op de massagetafel, eerst in buiklig, nadien in ruglig.

 

Voor wie?

Deze behandeling is geschikt voor iedereen, behalve voor zwangere en pas bevallen vrouwen.

Deze behandeling is ook heel fijn voor tieners, bijvoorbeeld voor of na een examenperiode om even helemaal tot zichzelf te kunnen komen.

 

 

"Ik heb echt het gevoel dat ik dit vaker wil ervaren, heel zeker. Dit is echt uniek. Het was echt een heel fijne ervaring. De authentieke manier waarop jij dit geeft, maakt dat ik nog een keer bij je wil langskomen. Dit is echt een waardevol geschenk voor mensen."

Tarief

Voor deze ervaring betaal je 90€. Deze gaat steeds door te Vennestraat 2B, 2811 Hombeek.

Hoe vaker je komt, hoe minder je betaalt :-) Check hieronder de pakketprijzen!

Stuur me een mailtje om je afspra(a)k(en) te plannen!

evy.doula@gmail.com 

 

Balancerende muziek ervaring pakket Prijs
1x Balancerende muziek ervaring 90€
2x Balancerende muziek ervaring 170€
3x Balancerende muziek ervaring 250€
4x Balancerende muziek ervaring 330€
5x Balancerende muziek ervaring 400€

Indien je een pakket wenst, wordt de volledige prijs betaald tijdens de eerste afspraak.

 

ontsnappen, muziektherapie mechelen, zemst, hombeek, londerzeel, alternatieve ontspanning, met kledij, zonder olie, massage, relaxeren, relaxatie therapeut, chakra's in balans brengen, lichaam in balans, me-time, tijd voor jezelf, muziek als medicijn, aan