• Nieuwe groepscursus HypnoBirthing start op 24/05/2023 te Muizen bij Mechelen!
  • Zomercursus HypnoBirthing start 11/07/2023 in het Hof van Beieren te Zemst!

De melkbad zwangerschapsshoot

Na enkele oefensessies ben ik helemaal overtuigd van het concept dat ik graag wil aanbieden.

Een relax-melkbad-zwangerschapsshoot.

Ik nodig de mama in spé graag uit bij mij thuis waar alles voor haar klaar staat tegen wanneer ze aanbelt. De badkamer is gevuld met kaarslicht en de eerste decoratie al klaar gelegd.
We bespreken kort wat ik precies ga doen en de mama kan me haar richtlijnen of voorkeuren op dit moment ook duidelijk maken.
Van zodra ze het bad in gaat tot wanneer ze eruit komt, kan ze genieten met al haar zintuigen. Rustige muziek, aromatherapie, een voedend bad en het kaarslicht maken de badkamer tot een waar relaxatieoord. En ik, ik maak tegelijkertijd rustig een heleboel foto's van haar mooie, zwangere lijf. 
Na een heerlijke douche gaat de mama helemaal ontspannen naar huis en maak ik de foto's klaar om haar digitaal door te sturen.

Zelf geniet ik ook enorm van deze shoots, het is echt heel leuk om een zwangere mama een momentje van ontspanning te kunnen bieden. Net zoals tijdens de zwangerschapsmassage doe ik dit met enorm veel liefde en plezier. Ik vermoed dat de mama's dat wel voelen.
De lovende woorden van Stephanie zijn heel fijn om te lezen en motiveren me om er de mooiste beleving en foto's van te maken als eeuwige herinnering aan dat mooie zwangere lijf en die oh zo bijzondere periode in een vrouwenleven.

Hopelijk ontmoet ik jou binnenkort ook tijdens je eigen ontspannende melkbad zwangerschapsshoot!

Groetjes,
Evy


«   »