! Nieuwe groepscursus HypnoBirthing vanaf 01/03/2023 !

Gecertificeerd HypnoBirthing docent

Het is zover! En hoe tof is dat?!

Na een traject van 6 maanden opleiding volgen en stage doen mag ik mezelf gecertificeerd HypnoBirthing docent noemen. Zo trots dat ik het toch maar gedaan heb. Zo fijn dat ik ook de bevalling van het koppel aan wie ik mijn stage cursus gaf mag bijwonen. We kijken er alle 3 samen enorm naar uit :-) Dat verhaal volgt hier later zeker ook!

 

Tijdens de cursus HypnoBirthing leer je hoe je lichaam werkt tijdens het geboorteproces, hoe je je lichaam hierin kan ondersteunen en hoe je in diepe ontspanning kan gaan adhv ademhaling, ontspanningsoefeningen en zelfhypnose (klinkt spannend he :-) ). Je partner leert hoe hij/zij jou tijdens het hele proces kan bijstaan, zodat jullie de geboorte van jullie kindje ook echt samen kunnen beleven. 
De cursus is zo compleet dat elk koppel er technieken aanleert die ook echt bij hen passen en waar ze zich comfortabel bij voelen om deze toe te passen tijdens het geboorteproces. Alles wordt uitgebreid geoefend tijdens de lessen en thuis gaan jullie samen verder oefenen zodat je lichaam het gewoon wordt om makkelijk en snel in ontspanning te gaan, ook op basis van de stem van je partner. Heel handig voor tijdens de geboorte :-)

 

En dan nu...

Het echte werk voor mij :-)

Nu de opleiding achter de rug is, is het tijd voor het echte werk dus, locatie zoeken, groepscursussen organiseren en reclame maken voor mezelf. Haha, niet echt mijn favoriete bezigheid, maar het hoort er nu eenmaal bij, zo blijkt :-)

Heb je interesse om je met HypnoBirthing voor te bereiden op de geboorte van je kindje? Of ken je iemand die zwanger is en hier wel interesse in zou kunnen hebben? Stuur hen zeker door naar mijn website, samen helpen we mekaar het verste vooruit :-)

Contact opnemen over de HypnoBirthing cursus kan steeds via evy.hypnobirthing@gmail.com 

 

Veel liefs,

Evy


«   »