Book an appointment with Doula Evy using Setmore

Zwangerschapsmassage

Tijdens de zwangerschap is je lichaam heel hard aan het werk, het maakt een volledig nieuw mensje dus het verdient ook de beste zorgen. Naast gezonde voeding, veel water drinken, voldoende rust en niet te veel stress, kan je enorm deugd hebben van een momentje ontspanning alleen voor jezelf.
Een massage zorgt niet alleen voor rust, ook voor een betere bloedcirculatie, een rustigere/diepere ademhaling en voor de aanmaak van oxytocine, het gelukshormoon. De oxytocine komt via de placenta ook bij je baby, waardoor deze samen met jou lekker ontspant en zich gelukkig voelt. 

Zwangerschapsmassage aan hui, zwanger, relax, zen, verwennerij, oxytocine, Doula Mechelen, Hypnobirthing

Je wordt gemasseerd in ruglig en zijlig en krijgt een ontspannende, volledige lichaamsmassage. Ik gebruik 100% natuurlijke oliën.
Je kan vooraf aangeven of je al dan niet graag hebt of je buik ook gemasseerd wordt. Sommige zwangere vrouwen worden liever niet aan de buik aangeraakt en dat wordt dan uiteraard gerespecteerd.

Bij jou thuis!

Blijf gewoon lekker thuis, ik kom je bij jou thuis jouw zenmomentje bezorgen. Ik breng al het nodige materiaal mee, het enige wat jij eventueel voorziet zijn (geur)kaarsjes en muziek waar je rustig van wordt. Ik heb een eigen playlist ter beschikking maar je kan ook je eigen muziek voorzien als je dat graag wil.

Ideaal krijg je je massage in een rustige, verduisterde plaats waar jij je goed voelt en waar er plaats genoeg is voor mijn massagetafel en voldoende bewegingsruimte rondom.

Vooraf krijg je van mij per mail een infofiche die ingevuld dient te worden zodat ik weet waar extra op te letten tijdens jouw zwangerschapsmassage.

Heb je zin/nood om jezelf en je baby een momentje van pure verwennerij te gunnen? Gewoon doen! 

Zwangerschapsmassage Mechelen, zwangerschapsmassage Zemst

Of bij mij thuis :-)

Heb je thuis geen plaats voor de massagetafel, of vind je het gewoon fijner om niet bij jou thuis gemasseerd te worden? Ik ontvang je graag bij mij thuis voor een heerlijk ontspannende massage! 

Iemand verrassen? Ook cadeaubon mogelijk!

Wil je je zwangere vrouw/zus/vriendin/buurvrouw/... graag een heerlijke massage cadeau doen? Neem dan zeker contact op of check de webshop, ik heb cadeaubonnen beschikbaar.

Extra verwennerij tijdens je zwangerschapsmassage

Last van een droge, jeukende en/of trekkerige huid tijdens je zwangerschap? Of gewoon zin om jezelf en je babybuik te verwennen met niets dan goeds?

Voeg wat extra verwennerij toe aan je zwangerschapsmassage met de Blissful Moments belly sheet van SoKind.

Terwijl jij geniet van je massage, geniet de huid van je mooie zwangere buik van heerlijk verzachtende en hydraterende verzorging. 

 

Verzacht en verlicht de jeukende huid

Hydrateert en beschermt de huid

Herstelt en onderhoudt een gezonde huidbarrière

Belly sheet verzorging

De Blissful Moments belly sheets van SoKind zijn een absolute traktatie voor de huid van je zwangere babybuik. Gestretchte, gestresseerde en extra gevoelige huid verdient nu zeker wat extra aandacht.

Geef je babybuik de hydratatie, verzorging en actieve ingrediënten die hij nodig heeft om te stralen tijdens je zwangerschap.

Ingrediënten

Aloë Vera
Herstelt cel beschadiging, verhoogt de collageenproductie en heeft ontstekingsremmende eigenschappen

Bisabolol (afkomstig van kamille)

Kalmeert de huid en kalmeert huidirritatie

Komkommer

Hydrateert de huid en heeft ontstekingsremmende eigenschappen

Voeg de belly sheet toe aan je zwangerschapsmassage voor slechts 7,75€ extra.

Ook beschikbaar in de webshop, 4 stuks voor 37€.

Hier lees je meer over SoKind, hun producten en missie.

Rebozo

Naast een traditionele ontspannende massage zijn er ook technieken met de Rebozo(doek/sjaal) om een zwangere mama lekker te laten ontspannen. Mocht het je leuk lijken om dit een keer te ervaren, kan ik je hier na je massage ook mee laten kennismaken. Het zijn ontspannende technieken die je ook tijdens de weeën kunnen ondersteunen. Leuk dus om ook aan je partner aan te leren :-)

Pulsing

Pulsen is het zacht wiegen van het lichaam, het op een natuurlijke manier in beweging brengen van je lichaam. Wiegen zit in onze natuur, de baby wordt gewiegd in de baarmoeder wanneer mama beweegt en de baby die huilt wordt reflexmatig gewiegd voor troost door zijn verzorger. Het doet ons lichaam zo'n enorme deugd om gewiegd te worden. Pulsen brengt je terug in je lichaam, uit je hoofd, helemaal ontspannen.

Om die reden integreer ik het pulsen ook kort in de massages die ik geef. Wanneer mama dan hoorbaar, zichtbaar en voelbaar ontspant tijdens het pulsen, geeft dat toch nog net dat tikkeltje extra aan haar ontspanningsmomentje.

Niet zwanger wel nood om te ontspannen? Ik bied ook pulsing sessies aan aan niet zwangere vrouwen. Hier lees je er alles over. 

Opgelet: Afspraken zijn steeds onder voorbehoud; Wanneer ik van wacht ben voor een bevalling, kan ik te allen tijde opgeroepen worden en dien ik de afspraken van dat moment/die dag te verplaatsen.