Zwangerschapsmassage

Tijdens de zwangerschap is je lichaam heel hard aan het werk, het maakt een volledig nieuw mensje dus het verdient ook de beste zorgen. Naast gezonde voeding, veel water drinken, voldoende rust en niet te veel stress, kan je enorm deugd hebben van een momentje ontspanning alleen voor jezelf.
Een massage zorgt niet alleen voor rust, ook voor een betere bloedcirculatie, een rustigere/diepere ademhaling en voor de aanmaak van oxytocine, het gelukshormoon. De oxytocine komt via de placenta ook bij je baby, waardoor deze samen met jou lekker ontspant en zich gelukkig voelt. 

 

Zwangerschapsmassage aan hui, zwanger, relax, zen, verwennerij, oxytocine, Doula Mechelen, Hypnobirthing

Rebozo

Naast een traditionele ontspannende massage zijn er ook technieken met de Rebozo(-doek) om een zwangere mama lekker te laten ontspannen. Mocht het je leuk lijken om dit een keer te ervaren, kan ik je hier na je massage ook mee laten kennismaken. Het zijn ontspannende technieken die je ook tijdens de weeën kunnen ondersteunen. Leuk dus om ook aan je partner aan te leren :-)

Rebozo, relaxatie, massage, zwagerschap, bevalling

Pulsing

Pulsen is het zacht wiegen van het lichaam, het op een natuurlijke manier in beweging brengen van je lichaam. Wiegen zit in onze natuur, de baby wordt gewiegd in de baarmoeder wanneer mama beweegt en de baby die huilt wordt reflexmatig gewiegd voor troost door zijn verzorger. Het doet ons lichaam zo'n enorme deugd om gewiegd te worden. Pulsen brengt je terug in je lichaam, uit je hoofd, helemaal ontspannen.

Om die reden integreer ik het pulsen ook kort in de massages die ik geef. Wanneer mama dan hoorbaar, zichtbaar en voelbaar ontspant tijdens het pulsen, geeft dat toch nog net dat tikkeltje extra aan haar ontspanningsmomentje.

Bij jou thuis!

Blijf gewoon lekker thuis, ik kom je bij jou thuis jouw zenmomentje bezorgen. Ik breng al het nodige materiaal mee, het enige wat jij eventueel voorziet zijn (geur)kaarsjes en muziek waar je rustig van wordt.
Je wordt gemasseerd in ruglig en zijlig en krijgt een ontspannende, volledige lichaamsmassage. Ik gebruik 100% natuurlijke oliën.
Je kan vooraf aangeven of je al dan niet graag hebt of je buik ook gemasseerd wordt. Sommige zwangere vrouwen worden liever niet aan de buik aangeraakt en dat wordt dan uiteraard gerespecteerd.

Ideaal krijg je je massage in een rustige, verduisterde plaats waar jij je goed voelt en waar er plaats genoeg is voor mijn massagetafel en voldoende bewegingsruimte om je hele lichaam te kunnen masseren.
Vooraf krijg je van mij per mail een infofiche die ingevuld dient te worden zodat ik weet waar extra op te letten tijdens jouw zwangerschapsmassage.

Heb je zin/nood om jezelf en je baby een momentje van pure verwennerij te gunnen? Gewoon doen! 

 

! NEW ! Vanaf nu kan ik je ook bij mij thuis ontvangen voor een heerlijke massage!

Heb je thuis geen plaats voor de massagetafel, of vind je het gewoon fijner om niet bij jou thuis de massage te krijgen? 
Vanaf nu kan ik je ook bij mij thuis ontvangen voor een heerlijk ontspannende massage! 

 

Iemand verrassen? Ook cadeaubon mogelijk!

Wil je je zwangere vrouw/zus/vriendin/buurvrouw/... graag een heerlijke massage cadeau doen? Neem dan zeker contact op of check de webshop, ik heb cadeaubonnen beschikbaar.

cadeaubon, zwangerschapsmassage, relaxatie, zwangerschap, ontspannen, zwangerschapsmassage mechelen, Doula Mechelen