• Nieuwe groepscursus HypnoBirthing start op 24/05/2023 te Muizen bij Mechelen!
 • Zomercursus HypnoBirthing start 11/07/2023 in het Hof van Beieren te Zemst!

Over SoKind

Een nieuwe veilige standaard

SoKind creëert formules die gebaseerd zijn op zuiverheid en duurzaamheid. Ze creëren onschadelijke, natuurlijke en hypoallergene huidverzorging om de hoogste werkzaamheid te bieden voor een diepe verzorging en bescherming van zowel de gevoelige babyhuid als de huid van (aanstaande) mama's. 

De producten van SoKind:

 • Bevatten geen kleurstoffen
 • Geen ftalaten
 • Geen alcohol
 • Ze zijn vegan
 • Bevatten geen parfums
 • En zijn dierproefvrij 


De producten werden samengesteld en geproduceerd in Denemarken. Ze worden bovendien ook steeds geleverd in duurzame verpakkingen.

 

Creating new standards for mom and baby skincare. So kind, so pure, so natural, and always with the environment in mind.

 

Natuurlijk effectieve ingrediënten
Waar mogelijk worden ingrediënten lokaal aangekocht en actieve componenten van de hoogste kwaliteit met de hand geselecteerd voor het krachtigste effect. De lijst met hormoon verstorende en andere bewezen schadelijke toevoegingen is reeds lang en groeit voortdurend. Bij SoKind werden alle potentieel schadelijke ingrediënten op de zwarte lijst gezet om zo de veiligste producten voor baby's en mama’s te creëren.

Duurzame verpakking
Bij SoKind streeft men er naar om de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden en dit op elk niveau van de productie. Mee evolueren in de constant evoluerende wereld van duurzaamheid is het doel. Alle verpakkingen zijn gemaakt van milieuvriendelijke FSC-gecertificeerde karton die 100% biologisch afbreekbaar zijn en de flessen zijn gemaakt van eindeloos recycleerbaar glas, recycleerbaar PET en biologisch afbreekbaar bio plastic gewonnen uit hernieuwbaar en duurzaam gekweekt suikerriet.

Het SoKind verhaal
SoKind werd gemaakt door de behoefte aan betere, eenvoudige en natuurlijke huidverzorging die is afgestemd op elk stadium van de zwangerschap tot postpartum en voor de dunne, tere huid van onze kinderen. Het vinden van huidverzorging die even natuurlijk, veilig en voedend is voor onszelf als voor onze kinderen is niet evident. SoKind is gemaakt om een voor de hand liggende keuze te zijn zonder poespas, zonder compromissen én voor alle vrouwen en hun baby's.

Met de belofte om effectieve en echt voedende huidverzorging te creëren die veilig is voor zwangere vrouwen en borstvoedende moeders, en voor de dunne en gevoelige huid van baby's, wordt elk product gemaakt met onze principes van zuiverheid en duurzaamheid tot in de kern.

 

SoKind & Doula Evy

Vanaf heden kan je de Blissful Moments Belly Sheet toevoegen aan je zwangerschapsmassage voor slechts 7,75€ extra.
Je kan ze ook, net zoals de andere producten van SoKind, aankopen in de webshop voor thuisgebruik.

SoKind heeft een volledige babylijn en mamalijn aan natuurlijke, zachte verzorgingsproducten. Mocht je interesse hebben in deze producten, stuur me gerust een berichtje, deze zijn steeds beschikbaar op bestelling.

 

Baby care by SoKind

Alle essentiële producten voor de gevoelige babyhuid. Zorgvuldig gekozen natuurlijke ingrediënten om de babyhuid op een zachte en gezonde manier te voeden, beschermen en hydrateren.

 

De babylijn omvat:

 • Hydraterende baby lotion (bevat onder andere haverolie, zoete amandel, shea butter en aloë vera)
 • Billenzalfje (bevat onder andere haverolie, jojoba olie, shea butter en zoete amandel)
 • Voedende badolie (bevat onder andere haverolie en jojoba olie)
 • Baby badschuim (bevat onder andere haverolie, jojoba olie en aloë vera)


Je kan de producten apart bestellen of als pakket in een leuk koffertje.

Mommy care by SoKind

Zorgvuldig samengestelde verzorgingsproducten om de zwangere huid te verzorgen, zonder compromissen voor de veiligheid van mama en baby.

De mamalijn omvat:

 • Blissful Moments belly sheets (bevat onder andere aloë vera, bisabolol (afkomstig van kamille) en komkommer)
 • Verzachtende striemenbalsem (bevat onder andere lima bonen extract, jojoba olie, aloë vera, shorea/sal butter en duindoorn)
 • Revitaliserende bodylotion (bevat onder andere jojoba olie, aloë vera, bosbessen extract en mosterdzaadolie)
 • Herstellende tepelbalsem (bevat onder andere avocado olie, castor olie en shea butter)


Je kan de producten apart bestellen of als pakket in een katoenen toilettasje.