Hoi!
Ik ben Evy ('86), mama van Sander ('19) en doula in opleiding. Wij wonen met z'n tweetjes in het landelijke Hombeek (bij Mechelen) en genieten in onze vrije tijd graag van onze tijd samen en van de natuur om ons heen.

Al van sinds ik les kreeg van een vroedvrouw vele jaren geleden (17 jaar geleden :-) om precies te zijn), zit de interesse in alles rond zwangerschap en geboorte er goed in bij mij. En nu waagde ik de sprong, ik startte de opleiding tot doula en voel dat dit is wat ik moet doen. Wat een ervaring, het was echt thuiskomen. Nu weet ik zeker dat ik dit vuurtje dat al lange tijd diep binnen in mij brandt, nog meer zuurstof moet geven!

Ondertussen mocht ik 3 doula-baby'tjes zien geboren worden en elke keer opnieuw voelde ik het, wauw, dit is het voor mij! Ik mocht nadien de dankbaarheid van de ouders voelen en ben NOG meer overtuigd van de meerwaarde die een doula kan betekenen voor aanstaande ouders. Ik sta dan ook te popelen om nog veel meer toekomstige ouders te begeleiden en voor te bereiden op deze intens mooie gebeurtenis.

Om de begeleidingen die ik doe zo waardevol mogelijk te maken, wil ik me blijven bijscholen en steeds blijven bijleren. Zo rondde ik dit jaar ook de opleiding tot HypnoBirthing docent af én werk ik momenteel mijn stage voor de opleiding tot  postpartum doula af. Mijn doel was om eind dit jaar gecertificeerd te zijn voor de 3 grote opleidingen en dit lijkt nu ook echt te gaan lukken :-) 

Al deze opleidingen samen zorgen ervoor dat ik ouders zal kunnen begeleiden van tijdens de zwangerschap tot in de kraamperiode. Zo heb je steeds een vertrouwd gezicht aan je zijde in deze prachtige fase van het leven.

Ik kijk enorm enthousiast uit naar wat de toekomst me brengt en naar wie ik nog zal mogen ontmoeten op mijn doula-pad. Zowel aanstaande ouders als baby'tjes als collega doula's. Ik kijk er naar uit met jullie allen kennis te maken! 

Veel liefs,
Evy

Benieuwd naar ons geboorteverhaal?

Dat lees je hier.