• Nieuwe groepscursus HypnoBirthing start op 24/05/2023 te Muizen bij Mechelen!
  • Zomercursus HypnoBirthing start 11/07/2023 in het Hof van Beieren te Zemst!

Hoi!
Ik ben Evy ('86), mama van Sander ('19), geboorte doula, HypnoBirthing docent en postpartum doula.
Wij wonen met z'n tweetjes in het landelijke Hombeek (bij Mechelen) en genieten in onze vrije tijd graag van onze tijd samen en van de natuur om ons heen.

Al van sinds ik les kreeg van een vroedvrouw vele jaren geleden (17 jaar geleden :-) om precies te zijn), zit de interesse in alles rond zwangerschap en geboorte er goed in bij mij. En in 2021 waagde ik de sprong, ik startte de opleiding tot doula en voel dat dit is wat ik moet doen. Wat een ervaring, het was echt thuiskomen. Nu weet ik zeker dat ik dit vuurtje dat al lange tijd diep binnen in mij brandt, meer zuurstof moet geven!

Ondertussen mocht ik 6 doula-baby'tjes verwelkomen en elke keer opnieuw voelde ik het, wauw, dit is het voor mij! Ik mocht nadien de dankbaarheid van de ouders voelen en ben NOG meer overtuigd van de meerwaarde die een doula kan betekenen voor aanstaande ouders. Ik sta dan ook te popelen om nog veel meer toekomstige ouders te begeleiden en voor te bereiden op deze intens mooie gebeurtenis.

Ik ben graag je steun en toeverlaat in de meest bijzondere periode die je als aanstaande/jonge ouder meemaakt. Zo heb je steeds een vertrouwd gezicht aan je zijde in deze prachtige fase van het leven.

Ik kijk enorm enthousiast uit naar wat de toekomst me brengt en naar wie ik nog zal mogen ontmoeten op mijn doula-pad. Zowel aanstaande ouders als baby'tjes als collega doula's. Ik kijk er naar uit met jullie allen kennis te maken! 

Veel liefs,
Evy

 

Benieuwd naar ons geboorteverhaal?

Dat lees je hier.

Ik ben lid van de Vlaamse Federatie van Doula's, het Postnatal Support Network en gecertificeerd HypnoBirthing docent.